C-tytöt voitontahtoisina

C-tytötkin aloittivat sarjakautensa Soinissa pelatussa aluemestaruussarjan 1. osaturnauksessa.
Plokittarien turnaus alkoi keskisuomalaisten keskinäisellä kamppailulla, sillä vastassa oli JyväsLentis. JyLen otteet olivat heti pelin alusta vahvat ja he hallitsivat sitä, sillä heillä oli jo yksi peli pelattuna. Plokin tytöt tulivat parin kolmen pisteen tappioasemassa erän puoleenväliin saakka, jonka jälkeen puttaalaisetkin saivat kinttunsa liikkumaan ja saivat puolustettua JyLen pitkien tyttöjen hyökkäykset takaisin peliin. Erän hallinta siirtyi pikkuhiljaa Plokille, joka kuittasi erävoiton 25-21 lukemin.
Toinen erä alkoi tasaisemmin, mutta kymmenen pisteen jälkeen plokittaret alkoivat tehdä eroa vastustajaan voittaen erän 25-17.
Toinen ottelu oli järjestävän seuran Soinin Tiikereitä vastaan. Plokin joukkueen aloituskuusikkoon tehdyt pelaajavaihdot hieman sekoittivat peliä ja SoTi käytti hyväkseen vastustajan sekavan tilan. Yhdellä pelaajavaihdolla Ploki palautti alkuperäistä kokoonpanoaan, joka selkiinnytti heidän peliään. Erä kirjattiin Plokille 25-20. Toinen erä tuli myöskin liki samoin lukemin 25-19.
Kolmas ottelu Alajärven Ankkurit 96/I vastaan oli turnauksen helpoin ottelu, otteluvoitto 2-0 (25-12, 25-16).

Seuraava turnaus on Alajärvellä lauantaina 14.11.