Alavieska syötti Plokin kumoon

Naisten 2-sarja sujui pääsääntöisesti vierailja Alavieskan Virin hallinnassa. Ainoastaan ottelun kolmannessa erässä Ploki löysi tekemiseensä oikeat askelmerkit. Lohkoa johtava ilman tappioita jatkava Viri voitti 3-1 ( 25-11,25-8,20-25,25-8.
Kotijoukkue pelasi uudella koostumuksella. Passarit Heli Tavastsjterna ja Henna Hämäläinen olivat flunssan kourissa, joten normaalisti liberona pelaava Saana Suokas hyppäsi passarin rooliin. Hän selviytyi uudesta roolista kunnialla, vaikka Plokin vastaanottopeli ei toiminut kuin kolmannessa erässä. Viri teki runsaasti pisteitä vahvoilla aloituksillaan ja virolaiskeskipelaaja Merle Vilun tuhoisilla keskihyökkäyksillä.
Tällä kertaa Plokin pelissä ei ollut edellisten ottelujen rytinää, mutta toivottavasti jatkossa otteet löytyvät ja tekemisessä on positiivinen kaiku.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.