Plokin miehet aloittavat kautensa

Plokin miesjoukkue aloittaa muutaman kauden tauon jälkeen sarjatoiminnan osallistumalla Keski-Suomen-sarjaan.Joukkue koostuu nuorista tulevaisuuden pelaajista sekä kokeneista pelureista.

Peliajat: 1.11. Äänekoski , VKO 46 Sumiainen, VKO 50 Korpilahti, VKO 2 Pihtipudas, VKO 31.1. Jyväskylä

Sarjaan on ilmoittautunut 9 joukkuetta: Huki Jyväskylä, Äänekosken Titaanit, Korpilahden Martti, Leivonmäen Pyry, Sumiaisten Kunto, Tikkakosken Pallo, Jämsänkosken Jyry, Ploki Pihtipudas ja Korpilahden Pyrintö. Kauden aikana pelataan 2-kertainen sarja, pääsääntöisesti 3 joukkueen turnauksina.

PISTELASKU
Ottelut pelataan aina 3-eräisinä, jokainen erä 25 pisteeseen, 2 pisteen erolla. Jokaisesta voitetusta erästä joukkue saa yhden pisteen. (esim. 3-0 voitetusta pelistä tulee joukkueelle siis 3 sarjapistettä)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.