Ei voittoja Saarijärveltä

Plokin D- pojat aloittivat sunnuntaina sarjakautensa Saarijärvellä pelatussa turnauksessa. Sarjaan ilmoittautui tälle kaudelle vain kolme joukkuetta, Plokin lisäksi Saarijärven Pullistus ja Korpilahden Pyrintö. D- poikien turnauksissa pelataan aina kolme erää 25 pisteeseen.
Ensimmäisessä ottelussa KoPyä vastaan Ploki vei avauserän sujuvalla pelillä. Kaksi seuraavaa erää puolestaan KoPy oli varsinkin erien lopussa vahvempi, joten voitto KoPylle 2-1 (25-27, 25-13, 25-18).
Päivän toisessa ottelussa SaPu ei antanut Plokille juurikaan mahdollisuuksia. Plokin vastaanottovirheiden myötä omia hyökkäyksiä ei juurikaan saatu toimimaan ja ottelu selkeästi SaPulle 0-3 (5-25, 12-25, 15-25).

Samaan aikaan viereisessä Kisasuojan hallissa Ploi E- tyttöjen Superpallot- joukkue aloitti myös sarjakautensa pelaamalla kaksi ottelua SaPua vastaan. Vaikka tytöt malttoivat ihailtavasti pelata kolmen kosketuksen kautta, ei se tällä kertaa riittänyt voittoihin asti SaPun viedessä kummankin ottelun puhtaasti 2-0.
SaPu-Superpallot 2-0 (25-12, 25-17)
Superpallot-SaPu 0-2 (11-25, 12-25)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.