Plokille avauspisteet

Plokin naisten kakkossarjan joukkue nappasi ensimmäiset sarjapisteet voittamalla Kokkolan Tiikerit erin 3-1 (25-17,16-25,25-9,25-23).
Ottelussa olivat vastakkain Plokin nuorisokenttä vastaan kokenut Tiikereiden joukkue. Avauserässä mentiin tasatahtiin, mutta sen jälkeen Plokin aloitukset onnistuivat naapuria paremmin ja se sekoitti kokeneenkin hyökkäyskaluston.
Voitetun erän jälkeen Ploki peliin tuli hyvän olotunne ja Kokkola sai pelikoneensa pyörimään. Varsinkin passari Tua Wihlman oli vahva aloituksissa ja Seija Malkamäki totutun viekas verkolla.Kotijoukkue vastaanotto ontui koko erän ajan ja se vaikeutti passari Henna Hämäläisen pelirakentelua.
Seuraavaan erään Plokin aloitusryhmityksen vaihtuminen tehosi. Ploki karkasi Kokkolan ensimmäiselle aikalisälle 8-3 johdossa. Mira Pienmäki ja Tuire Koljonen hyökkäsivät tehokkaasti keskeltä. Aputukena oli Jennika Kovalainen, joka löi onnistuneesti vaikeistakin paikoista.Aloitusruudun kuningatar oli jälleen Saara Nieminen, jonka aloitusvuorolla Ploki karkasi selkeään erävoittoon.
Neljättä erä pelattiin pisteen tai kahden eroilla tilanteeseen 14-14, sen jälkeen Noora Heikkinen aloituksilla ja kotijoukkueen hyvillä jatkohyökkäyksillä se karkasi 18-14 johtoon, mutta kokeneen Matalamäen aloituksilla peli oli hetkessä tasan 18-18. Erän lopussa Ploki karkasi jo 22-19 johtoon, mutta Tiikerit tuli takaa tasoihin. Viimeiset pallot Ploki pelasi virheettömämmin kuin Tiikerit. 25-23 erävoitto ja sarjan ensimmäinen otteluvoitto maistuivat makealta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.