Takatalvi yllätti Plokin

Plokin naisten 2-sarjaottelu oli lähes tulkoon kuin viikonlopun sää. Aurinkoisten hetkien jälkeen tuli yllättävä takatalvi. Plokin joukkue koostuu nuorista, jotka ikänsä puolesta saavat pelata A-tai B-ikäisissä. Kauden avauspelissä Pihtipudassalissa se kohtasi Puijo Wolley Juniorit Kuopiosta. Heidänkin ikärakenteensa on samantyyppinen. Tiukan taistelun voitti Puijo erin 3-2 (16-25,25-18,13-25,25-21,15-12)pienet pisteet vastaavasti Plokille 101-96.
Ensimmäisessä erässä Plokin teemat aloitus ja vastaanotto toimivat.Passari Henna Hämäläinen ruokkikin Mira Pienmäkeä, joka tappoi tehokkaasti pallot Puijon kenttään. Toiseen erään vieraat tulivat paremmalla aloituksilla. Se vaikeutti Plokin hyökkäystä,joka jäi tehottomaksi. Puijon Riikka-Liisa Kärkkäinen oli vahva laitahyökkääjä, joka sai myös pelikaveritkin mukaansa.
Kolmanteen erään Ploki löysi hyvän aloituksen, erityisesti Jennika Kovalainen oli pirteä kolmelle peräkkäisellä ässällään. Erä oli Plokin paras ja se näkyi pelaajien tekemissä, kasvot loistivat kuin auringon paiste.
Neljättä erää pelattiin tasaisesti, molemmilla oli hyvät hetkensä, pelissä oli pitkiä palloralleja, mutta Puijon passari Maarit Pääkkösen pyörittämä passipeli toimi rahtusen tehokkaampana kuin kotijoukkueen.
Viides erä sujui Plokin pitkään hallinnassa. 12-8 johto kuitenkin kutistui tällä kertaa omiin virheisiin ja Puijo rohkeaan tekemiseen.
Kotijoukkueen ykkönen oli libero Saana Suokas,joka uurasti vastaaotossa, Henna Hämäläinen pelasi mukanvan ensimmäisen aikuisten sarjan passaripelinsä, Jennika Kovalainen voi olla tyytyväinen peliinsä.

Plokin parhaat pisteidentekijät: Pienmäki 11, Kovalainen 10,Tuire Koljonen 7,Saara Nieminen 5. Saana Suokkaan vastaaottoprosentti oli 63 %

-Tämä ottelu oli ensimmäinen yhteinen harjoituksemme, välillä homma toimi, välillä tökki, mutta jatkoa ajatellen tämä oli hyvä mittari missä mennään. Tämän päivän peli oli vaihtelevaa kuin viikonlopun sää, pelimme kehittyy seuraavaan peliin, kertoi tulevasta Plokin valmentaja Martti Karjalainen.
Seuraava koitos tytöillä on Rovaniemen A-tyttöjen SM-turnaus, joka pelataan 17.10.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.