Junioreiden kausi alkaa

Vuosina -99 ja -00 ja sitä aiemmin syntyneiden, tänä syksynä lentopalloharrastuksen aloittavien, sekä jo viime kaudella pelanneiden juniorien harjoitukset käynnistyvät ilmoittautumis- ja infotilaisuudella torstaina 27.8. klo 15.45 alkaen Pihtipudas-Salissa. Tarjolla on tietoa tulevan kauden toiminnasta, tarvittavista varusteista, yms, joten vanhempien mukanaolo olisi suotavaa.

Viime vuonna suuren suosion saanut Tiikerikerho kokoontuu kerran viikossa. Vuonna 2001 syntyneille ja sitä nuoremmille tarkoitettu kerho aloittaa toimintansa myöhemmin syksyllä ja siitä tiedotetaan suerapalstalla.

Uusien pelaajien lisäksi toivoisimme saavamme myös uusia ohjaajia mukaan toimintaamme, sillä jokainen sarjaan ilmoitettu joukkue tarvitsee vähintään yhden, mieluummin useamman aikuisen huoltajakseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.