C-tytöt pelireissulla Vesannolla.

Pelit olivat Vesannolla ja reissuun lähdettiin hyvillä mielin. Ensimmäinen peli oli VesUa vastaan ja ensimmäisen erän peli sujuikin kohtalaisen hyvin ja erä päättyikin meidän voittoon. Seuraavassa erässä oma peli alkoi vähän tökkimään ja vastapuoli paransi omaa peliään huomattavasti, joten toisen erän voitti VesU. Kolmanteen erään lähdettiin uudella energialla, mutta kolmas erä meni silti VesUlle, joten ensimmäisen pelin hävisimme 1-2 (25-18, 20-25, 17-19).

Seuraavaan peliin lähdettiinkin paremmin mielin ja vastassa oli JyLe. Vastapuolen joukkue oli hyvä vastus ja samalla oma peli ei sujunut kovin hyvin. Ensimmäinen erä meni JyLelle. Seuraavassa erässä oma peli oli jo huomattavasti parempaa, mutta hävisimme silti senkin JyLelle. 0-2 (11-25, 19-25).

Viimeinen peli oli AA:ta vastaan. Ensimmäisessä erässä oma peli oli kohtalaisen hyvää, mutta vastapuoli oli erittäin kova vastus, joten erä päättyi AA:n voittoon. Seuraavassa erässä oma peli parani paljon enemmän, mutta kovasta taistelusta huolimatta sekin erä päättyi AA:lle. Viimeinen peli päättyi häviöömme. 0-2 (13-25, 20-25). Näin ollen pelit jatkuvat seuraavankin kerran g-poolissa.