N2 joukkueelle ensimmäiset erätappiot

N2 joukkue koki kauden ensimmäiset erätappiot Sunnuntaina kotisalissa kun PuWo2/AT päästeli varmoin ottein voittoon toisessa ja kolmannessa erässä. Ensimmäinen erä oli epävarmaa tekemistä ja virheitä tuli paljon mutta erä kuitenkin Plokille 25-18.
Toinen erä alkoi huonosti, jatkui huonosti ja loppui huonosti. Vastustaja päästeli varmoin ottein ja napakalla syötöllä haastoi vastaanottoa ja onnistui. Erä vieraille 14-25.
Kolmas erä oli toisinto edellisestä, pelaajia vaihdettiin ja aikalisät käytettiin mutta kun ei kulje niin ei kulje. Tämäkin erä vieraille 15-25.
Neljännessä erässä, aaltoilevassa pelissä Ploki pääsi kuin pääsikin aallonharjalle ja sai oman pelin kulkemaan, sitten nähtiinkin jo hienoa peliä ja pikku hiljaa tekeminen alkoi näyttämään enemmän omalle ja ansaitusti erävoitto 25-12.
Viides erä oli sitten Plokin juhlaa alusta loppuun, tämä erä kotijoukkueelle 15-6 ja näin olle koko peli Plokille 3-2(25-18,14-25,15-25,25-12,15-6).
Koko joukkue oli lauantaina A-tyttöjen turnauksessa, pelasivat ja matkustivat pitkän päivän, se näkyi tässä sunnuntain pelissä, mutta hienosti joukkue jaksoi taistella.
Ploki jatkaa lohko kärjessä kun kaksi peliä on runkosarjaa jäljellä 2.12 käydään Kuopiossa PuWo1/AJ:n vieraana ja sunnuntaina 9.12 kotisaliin saapuu Outokummun Partio.