Ploki A2-tytöt Kolhossa

Ploki A2-tytöt

Tänään päivämme alkoi lähdöllä klo 7.30 Kolhoon. Päivän ensimmäinen peli alkoi klo 11.45 NaLea vastaan. Peli oli yleisesti ottaen hyvää, mutta jonkin verran tuli syöttövirheitä ja huolimattomuus virheitä. Mutta peli silti meille 2-0.
Päivän toinen koitos alkoi heti ensimmäisen pelin jälkeen WoVoa vastaan. Ensimmäinen erä alkoi varmoin ottein ja joukkueella oli päättäväinen peli-ilme. Toisessa erässä otimme hyvän lähdön ja johtoaseman ,mutta WoVo kumminkin kiri kiinni ja vei erän (25-27). Kolmanteen erään lähdimme pelaamaan rohkeasti ,mutta varmasti. Alkuerä oli tiukkaa vääntöä, mutta loppua kohden saimme hyvän johtoaseman ja veimme erän (10-15).
Viimeinen peli oli Vilppulaa vastaan. Ensimmäinen erä alkoi huonosti. Teimme hyökkäys virheitä, syöttö virheitä ja vastaanotto ei noussut. Vilppula siis hyvällä pelillään vei erän lukemin (25-13). Erätauolla nollasimme tilanteen ja lähdimme toiseen erään erilaisella asenteella. Vilppulan kovasta syötöstä huolimatta saimme vastaanoton nousemaan ja omat virheet minimiin joten veimme erän (25-16). Kolmannessa erässä alku oli tiukkaa vääntöä mutta saimme eroa Vilppulaan hyvillä torjunnoilla ja karkasimme voittoon (15-10).
Päivän saldona turnausvoitto ja nousu B-pooliin.
ploki2 – NALE A 2-0 (25-21, 25-19)
ploki2 – WoVo 2-1 (25-17, 25-27, 15-10)
ploki2 – VilTä 2-1 (13-25, 25-16, 15-10)
Joukkueessa pelasi Noora Hakonen, Sara Piippo, Milana Salo-Tuisku, Roosa Päykkönen, Hanna Kokko, Ella Ala-Krekola, Veera Jokilahti ja Sinitta Mennala.