A-tytöt turnasivat Tampereella

Starttasimme reissuumme kohti Tamperetta klo 6.45, ja suuntasimme heti ensimmäisenä vaihtamaan bussia pakkasen
aiheuttaman oviongelman vuoksi. Vaikeuksien kautta voittoon, ja matkaan pääsimme n. 40 minuuttia myöhässä.
Pysähdyimme Muuramen Shellille aamupalalle, sieltä pelipaikalle ja suoraan lämmittelemään.
Turnauksemme lähti liikkeelle kovalla draivilla, ja saimme PuMa:sta 2-0 voiton hyvällä pelillä. Kaikilla
osa-alueilla oli rauhallista ja keskittynyttä tekemistä. Onnistuneen pelin jälkeen joukkue lähti hyvillä
mielin tauolle tankkaamaan seuraavaa peliä varten.

Toisena vastustajanamme oli KaLe. Ensimmisessä erässä tekeminen jatkui hyvänä, ja varsinkin kovan syötön
siivittämänä veimme erän luvuin 25-12. Toisessa erässä alkoivat vaikeudet. KaLe paransi peliään, ja etenkin
kovalla syötöllä vastustaja sai plokittarien kädet tärisemään sekä vastaanotossa että syöttöruudussa.
Kaksi viimeistä erää menivätkin KaLe:lle suht’ selkeästi.

Tappion murehtimiseen ei jäänyt paljoa aikaa, banaanit nassuun ja takaisin kentälle. Tällä kertaa vastassa
Vampula. Väsy alkoi painaa jaloissa, ja vaikeudet jokaisella osa-alueella jatkuivat. Vampulan kovat
laitapelaajat takoivat palloja kenttään vakuuttavilla tehoilla, ja peli 2-0 Vampulalle.

Kehnoin fiiliksin, mutta virheistä oppineena pukukoppiin, suihkun kautta kanapastalle. Tälläkään kertaa
ei ehditä ihmisten aikoihin takaisin kotiin, mutta pelimatkoillahan se joukkuehenki tiivistyy:)

Välieräturnaus on 24.2., jossa Plokin lisäksi pelaavat Raahen Lentopallo, Kalevan Lentopallo sekä Liedon Parma.