Plokin A-tytöt SM-hopealle

alt

altLoppuottelussa Nurmo 1 oli 2-1 parempi erälukemin (19-25,25-2,15-13). Avauserässä Ploki peli oli turnauksen parasta, eikä Nurmo pysynyt mukana. Toisessa erässä Nurmo karkasi jo 18-11 johtoon, jonka jälkeen Ploki tuli tuntumaan, mutta erä pohjalaisille.
Kolmannen erän alku ei toiminut Plokilla, puolia vaihdettiin selkeässä Nurmon 8-2 johdossa, Plokin raju loppukiri päättyi hieman nolosti puolustuksen jälkeisessä tilanteessa , jossa pallo tippui omaan kenttään pelaajien ihmetellessä sitä.

Hopea oli hyvä suoritus talven taapertamisen jälkeen, välillä joukkue oli alimmassa poolissa, mutta pikkuhiljaa se nousi jopa mestariksi. Nurmo oli koko kauden a-tyttöjen ykkönen voittaen kaikki pooliturnaukset ansaiten mestaruuden.

Plokin hopeajoukkueesta turnauksen allstarsiin valittiin keskipelaaja Eeva-Maria Koskinen,yleispelaaja Nea Hämäläinen ja libero Sini Koljonen.