C-tytöt turnausvoittoon Kempeleessä!

C-tytöt vietti itsenäisyyspäivää Kempeleessä pelaten kolmatta Poolikierrosta. Päivän muut joukkueet olivat kotijoukkue Kempele Sport ja jo entuudestaan tuttu parivaljakko AA-01 ja NJ-02.

Alajärven Ankkureita ja Nurmon Jymyä vastaan on pelattu aiemminkin ja takkiin on tullut, Alajärvelta kahdesti ja Nurmolta kerran. Nyt revanssi mielessä taistoon lähdettiin.

Lyhytmatkalaisena Ploki joutui tositoimiin heti aamusta ja ensimmäinen peli olikin Kempele sporttia vastaan.

Kempeleen pitkät tytöt olivat verkolla vahvempia ja plokille tuli omia virheitä enemmän, tiukan ja tasaisen taiston vei Kempele nimiinsä erin 2-1 (26-24,20-25,15-8)

Aamulla lähdön aikaan aseteltiin päivälle tavoitteita, päätavoite oli tietenkin turnausvoitto ja nousu D-pooliin ja minimi tavoitteeksi joukkue asetti itselleen poolissa pysymisen ja voitto Nurmosta ja Alajärvestä.

Alajärvi peli olikin seuraavaksi vuorossa. Kaikki tiesi että voitettava on jos mielii poolipaikan säilyttää. Valtava henkinen lataus päällä lähdettiin Ankkureiden kaatoon.

Eka erä sujuikin tasaisesti erän loppupuolelle asti kunnes ploki otti ohjat käsiinsä ja vei erän 25-20.

Toisessa erässä Ankkurit heräsi taistoon. Tasainen jännittävä erä päättyi kuitenki Plokilaisten juhlaan. Tämä erä plokille 29-27 ja koko peli 2-0

Pitkän päivän viimeinen koitos Plokille oli NJ-02. Vaikka happihypyllä käytiin niin nyt alkoi turnausväsymys näkyä. Ensimmäinen erä Nurmon kanssa oli vielä Plokin hallinnassa lukemin 25-22. Toinen erä olikin sitten vaikeampi, pitkä ja tikkuinen. Kaikki mahdolliset virheet tehtiin mutta kuin ihmeenkaupalla erä väänneettiin kotiin 26-24 ja koko peli 2-0

Minimi tavoite oli täytetty. Nyt piti vielä jännittää Kempeleen ja Alajärven välinen peli.

Kempeleelle voitto tarkoittaisi nousua D-pooliin ja Ploki pysyisi E-poolissa. Alajärven voitto tarkoittaisi että Ploki, Kempeleeltä saadun erä turvin nousee D-pooliin, Kempele pysyy E-poolissa ja alajärvi putoaa Nurmon kanssa F-pooliin.

Niinhän siinä kävi että Ankkurit voiton vei 2-1.

Ploki siis turnausvoittoon ja D-pooliin. Päivän päätavoite täyttyi!

Seuraava turnaus pelataan 10.1. Muut joukkueet ovat Kuusamon Pallokarhut C1, Raahe power ja Chicas Kortesjärveltä.

Sitä ennen kuitenki tankataan joulukinkut ja rosollit, odotellaan pukkia ja ollaan kiltisti!