N2-sarjassa ensimmäinen vierasvoitto

Plokin naisjoukkue matkusti sunnuntaina Raaheen pelamaan 2-sarjan ottelua. Ottelu alkoi plokilaisilta varovaisella ja
vaisulla esityksellä. Vaisuuteen saattoi vaikuttaa uusi pelin pyörittäjä, C-tytöissä pelaava Tiia Hakonen esiintyi
ensimmäisen kerran naisten 2-sarjan pelissä. Ensimmäinen erä meni kotijoukkueelle 25-22.
Pienen ohjeistuksen jälkeen toisen erän alkuun vierasjoukkueen asenne ja luottamus omaan tekemiseen kohentui.
Tahtipuikkoa heilutti nyt plokilaiset, ja heilutti ottelun loppuun asti. Plokin vahvat aloitussyötöt mursivat RaLePan
vastaanoton ja sitä myöten heidän hyökkäyspelinsä. Tiia pyöritti hyvin peruspeliä ja joukkueen laitahyökkääjät
päättivät tehokkaasti hyökkäykset vastustajan kenttään. Plokin ässäsyöttöön päättynyt ottelu, ja kolme sarjapistettä,
putaalaisille 1-3 (25-22, 16-25, 10-25, 12-25).