D-tytöt kotisalissa

Plokin D-tytöt viettivät isänpäivää kotiturnauksen merkeissä Pihtipudas-Salissa. Vastustajina olivat JyLe, PetPet ja Pyrintö. Sarjan viides joukue JoLePa ei päässyt osallistumaan turnaukseen joten tällä kertaa vain kolme vastustajaa.

Ensimmäisenä vastassa oli Pyrintö, jonka Ploki nujersi helposti. Vastustajan kokemattomuus oli meille eduksi. Toisena vastaan tuli PetPet. Ennakkoon valmistauduimme jo edellisen turnauksen perusteella kovaan vastukseen. Ensimmäinen erä oli tiukaa ja tasaista. Omat virheet ja jokin ihme notkahdus pelissä antoi vastustajalle etumatkaa, jonka kiinnisaamisessa oli tekemistä. Kova yritys ja halu voittaa auttoi kuitenkin Plokin saamaan erän kotiin. Toinen erä oli jo helpompi, siitäkin voitto, joten ottelu Plokille 2-0. Viimeisenä vastaan asettui JyLe. Peli oli puhtaampaa ja helpompaa kuin edellinen. Voitto Plokille 2-0.

Tulokset:

Ploki-Pyrintö 2-0 (25-5, 25-5), Ploki-PetPet 2-0 (25-18, 25-9), Ploki-JyLe 2-0 (25-10, 25-7).