C-tytöillä vahva avaus

Ct_Pelitil

Ct_Pelitil

Plokin C-tytöt avasivat sarjakauden kotisalissaan lauantaina. Koska seuramme siirtyi tällä kaudella pelaamaan Idän alueelle, tuli vieraaksemme entuudestaan täysin tuntemattomia joukkueita. Ensimmäinen vastustaja oli Pielaveden Sampo. Ploki pelasi varmaa omaa peliään, eikä Sampo päässyt ensimmäisessä erässä hätyyttelemäänkään tyttöjämme. Toinen erä mentiin samalla kaavalla, voitto Plokille 2-0. Seuraavassa pelissä vastaan asettui kokematon Puijo Wolley Juniorit Kuopiosta. Ylivoimaamme kuvaa hyvin se, että ensimmäisessä erässä syöttämässä kävi vain kaksi pelaajaa, toisessa erässä kolme. Ottelu Plokille 2-0. Kolmas vastustaja Maaningan Mahti antoi vähän kovemman vastuksen kuin PuWo, mutta peli päättyi silti selvin numeroin meille 2-0. Viimeisessä pelissä kahden edellisen pelin seisoskelu näkyi jo tyttöjen suorituksissa. Tytöt eivät alussa saaneet omaa peliä toimimaan ja siksi Lapinlahden Veto johtikin ensimmäistä erää alussa. Eräön puolessa välissä kokeneiden tyttöjen kovat ja tarkat syötöt purivat ja saimme erän meille. Toisessa erässä homma toimi taas peremmin ja siten koko ottelu Plokille 2-0.

Turnausvoitto takasi Plokille paikan kuuden parhaan joukkueen sakkiin Pohjois-Savon maakuntasarjassa, sekä paikan myöhemmin talvella pelattavan Idän aluesarjan ylempään jatkosarjaan. Seuraavassa turnauksessa 6.11. ratkotaankin jo P-S maakuntasarjan mestaruus.

Tulokset: Veto-Mahti 2-1 (25-13, 21-25, 15-5), Sampo-Ploki 0-2 (17-25, 20-25), PuWo-Veto 0-2 (14-25, 19-25), Mahti-Sampo 0-2 (11-25, 9-25), Ploki-PuWo 2-0 (25-4, 25-6), Veto-Sampo 0-2 (13-25, 23-25), Mahti-Ploki 0-2 (12-25, 11-25), PuWo-Mahti 0-2 (7-25, 21-25), Sampo-PuWo 2-0 ( 25-6, 25-8), Ploki-Veto 2-0 (25-21, 25-16).