Menestystä Mestaruusturnauksesta

PlokiB_004

PlokiB_004Lauantaina pelattu Keski-Suomen Mestaruusturnaus kokosi Saarjärvelle kaikkiaan 45 joukuetta eri puolilta maakuntaa. Maakuntajaosto ja Saarijärven Pullistus onnistuivat järjestelyissä hyvin, pelattiinhan päivän aikana yhteensä 86 ottelua setsemällä eri kentällä.

Turnauspäivä aloitettiin palkitsemistilaisuudella, jossa jaettiin maakuntasarjojen mitalit ja pokaalit. Joukkueiden lisäksi maakuntajaosto antoi tunnustusta myös yksittäisille pelaajille ja seuratoimijoille. Plokilaisista palkittiin kauden tyttöjuniorina Jonna Kivinen sekä laji/seurapuurtajina Jouko Koljonen, Martti Karjalainen ja Pauli Saastamoinen.

Menestystä tuli myös pelikentiltä. Sekä B- että C-tytöt ottivat omissa sarjoissaan kirkkaimmat mitalit. Et/Superpallot toistivat sarjakauden sijoituksen ottamalla hopeaa. D-tyttöjen Isku ja F-pojat saavuttivat sarjoissaan sijan 4. Et/ Pallopimut sijoittuivat viidenneksi ja Dt/ pesukarhut ja F-tytöt kuudenneksi. Täydelliset tulokset löytyvät näiden sivujen ylävalikosta (ploki-tiedostopankki).

Vaikka turnauspäivä venyi yli 12 tuntiseksi, jaksoivat nuorimmatkin pelaajat ihailtavasti säilyttää iloisen mielen vielä kotimatkallakin. Suurkiitokset mukana olleille vetäjille, vanhemmille ja erityisesti bussikuski Jormalle!